21.10.2012

Kynttilöitä ja lyhtyjä



Vaikka eilen siitä valitinkin, on näissä hämärissä illoissa puolensakin - kynttilöiden valossa tunnelmointi nimittäin. Valkoinen ja metallilankainen lyhty ovat tuparilahjoja, oikein mieluisia sellaisia näin syksyn synkkyyden keskellä. Valkoinen saattaa muuttaa vielä jossain vaiheessa parvekkeelle, mutta se sopii mielestäni mukavasti myös tuohon olohuoneen ikkunan eteenkin.



Täällä Oulussa oli tänä aamuna pakkasasteita ja maa kuurassa. Odotan kovasti jo ensilumen saapumista - se toisi mukanaan  tervetullutta valoisuutta tähän pimeään vuodenaikaan.

Kuulasta ja kaunista sunnuntain jatkoa! :)

2 kommenttia:

  1. Täällä ei ihan vielä pakkasen puolelle päästy, kaksi astetta oli lämmintä kun aamulenkille karvakorvan kanssa menin. Kynttilöitä olisi kiva polttaa enemmänkin, meillä vaan tuo kissa on sen verran vauhdikas että saa olla tarkkana ettei käy vahinkoa. Kerran on nimittäin erään aiemman kissan kanssa käynyt niin, että häntä syttyi palamaan kun kissa huitoi hännällään kynttilän lähellä. Onneksi ehdin samantien hätiin eikä tullut suurempaa vahinkoa, mutta kyllä se säikäytti kunnolla :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hui, kuulostaapa vaaralliselta tilanteelta, onneksi kissa selvisi säikähdyksellä!

      Poista

Kiitos kommentista! :)