28.1.2012

Punajuuri-vuohenjuustosalaatti

Tänään ruokana minulla oli Ainoa-blogin Tuulian ohjeella tehtyä salaattia, johon tulee monenlaista ihanaa, mm. punajuurta, vuohenjuustoa, pinjansiemeniä ja rucolaa... ja joka maistui juuri niin hyvältä kuin miltä se kuulostaakin. Sen verran lisäystä tein ohjeeseen, että ripottelin uuniin paahtumaan menevien punajuurien päälle vielä hieman tuoretta silputtua timjamia ja rosmariinia.

Edit. Linkki Ainoa-blogiin ei enää toimi, joten kurkkaa samalla reseptillä tehdyn kurpitsa-vuohenjuustosalaatin ohje ja korvaa kurpitsa punajuurella.




Salaatin seuraksi minulla oli Chateau Chaubinet Bordeaux-viiniä, joka valikoitui lähinnä sen perustella mikä Alkon pienten pullojen valikoimassa kuulosti lähinnä mieleiseltä ja tämän salaatin kanssa sopivalta, ja osoittautuikin varsin mukavaksi valinnaksi. Tuntui oudolta (ja aika ylelliseltä) ostaa kerrankin viiniä vain itselleen, yleensä kun hankin sitä vähintäänkin mieheni kanssa yhdessä nautittavaksi.

Niin paljon en kuitenkaan jaksanut panostaa että olisin tehnyt vielä jälkiruokaa yhdelle hengelle. Jälkkärin virkaa sai luvan toimittaa suklaa, tällä kertaa Lindtin Mousse au Chocolate Dark, ihana tummaa suklaa jonka täytteenä on pehmeää suklaamoussea. Suklaan kanssa maistoin tämänpäiväistä Kofeiinikomppanian ostosta, villikirsikkateetä, joka maistuikin mukavan voimakkaan kirsikkaiselle.

2 kommenttia:

  1. Näyttääpä hyvältä! Ihan hyvän lisäyksen varmasti teit, pitääpä itsekin kokeilla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kannattaa kokeilla, oli kyllä hyvää. :)

      Poista

Kiitos kommentista! :)